Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

                                                                    Rekisteriseloste 

  1. Rekisterinpitäjä
    Koivu Sisustus Oy
    Kauppakeskus REDI
    Hermannin rantatie 5 A 74
    00580 Helsinki
    Puh. +358 50 567 9938

    Rekisteriasioista vastaava henkilö
    Juha Merikallio, toimitusjohtaja

  2. Rekisterin nimi
    Koivu Sisustus Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

  3. Rekisterin sijainti
    Rekisteri sijaitsee Koivu Sisustus Oy:n omalla tietokoneella

  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
    Rekisteriin merkittyjen henkilötietojen tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Koivu Sisustus Oy:n oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen, sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely Koivu Sisustus Oy:n mainonnan

    ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaamiseen asiakastietojen perusteella.
    Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuoliselle taholle.

  5. Rekisterin tietosisältö
    Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn tiedot asiakkaista:


    - Nimi
    - osoite
    - sähköposti
    - puhelinnumero

  6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
    Rekisteri muodostuu Koivu Sisustus Oy:n asiakastietojärjestelmästä.

    Tietoja pidetään yllä manuaalisesti.

  7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
    Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaidenhenkilötietoja ulkopuolisille,

    paitsi Suomen viranomaisten niin edellyttäessä.

  8. Tietojen poistaminen
    Henkilötietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppuessa. Poistopyyntö tulee toimittaa kirjallisena

    Koivu Sisustus Oy:n yhteystietojen mukaan. Tietojen poisto tehdään
    viivytyksettä ja se vahvistetaan Asiakkaalle.

  9. Kielto-oikeus
    Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.

  10. Rekisterin suojauksen periaatteet
    Henkilötiedot säilytetään ja niitä käsitellään aina luottamuksellisena tietona. Henkilötietoihin on pääsyoikeus vain asiakastietojärjestelmän tunnistetuilla käyttäjillä. Koivu Sisustus Oy:n tietoverkko ja asiakasrekiserin sisältävä järjestelmä on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

            Koivu Sisustus  Instagramissa

           Koivu Sisustus  Facebookissa