Torkku Eero lasten kaappisänky

Torkku Eero lasten kaappisänky

Kuvaus

Torkku Eero kaappisänky

Pienen lapsen päivään kuuluu turvallinen, rentouttava lepohetki. Torkku Eero kaappisänky on valmistettu vaativaa päiväkotikäyttöä varten. Sänky on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Yläsängyn turvalaidat ovat korkeat ja kiinteät, mikä muodostaa lapselle turvallisen nukkumapaikan. Tikkaissa on kaksi askelmaa, mikä helpottaa nousua ja alastuloa. Sängyn runko, tikkaat ja sivulaidat ovat koivua.

Kaasujouset tekevät sängyn nostamisesta kevyttä ja turvalukitus kytkeytyy automaattisesti päälle, kun sänky nostetaan kaappiin. Vuodevaatteet kiinnitetään venymättömällä, pikalukittavalla hihnalla, jota lapsi ei voi kietoa ympärilleen.

Katossa ja sänkyjen pohjissa olevat tuuletusreiät sekä oven alareunassa oleva aukko huolehtivat sängyn tuuletuksesta, silloin kun sänky ei ole käytössä. Kaapin ovessa on kolkutuksen estolaite. Alasänkyyn on saatavilla lisävarusteena molemminpuoliset vierähtämissuojat, jolloin se soveltuu myös kaikkein pienimmille.


Hinta 890,00 €
Kotiinkuljetus PK-seudulla 250 €


TILAUKSET: Ole yhteydessä myymäläämme


Mitat:

  • 240 x 70 x 42 cm (k x l x s)
  • Vaadittava huonekorkeus min. 245 cm
  • Tilantarve avattuna 175 cm
  • Yläsängyn petauskorkeus 104 cm
  • Patjan koko 140 x 53 x 5 cm (pituus x leveys x paksuus
  • Lisävarusteena olevan Torkku Eero välikaapin vakiotoimituksen mitat ovat 240 x 30 x42 cm (korkeus x leveys x syvyys).

Materiaalit:

Sängyn runko, tikkaat ja sivulaidat ovat koivua. Kaapin runko ja ovi ovat vakiomallissa melamiinilevyä. Tilauksesta ovi toimitetaan myös laminaatti- tai viilupinnalla. Patjan materiaalit 70% puuvillaa ja 30% polyesteria, paloluokka SL 2. Takuu 5 vuotta Puulonin takuuehtojen mukaan.